Praktische informatie

Tarief

Tarief per sessie (± 45 min)

€ 87,50 (incl. btw)


De eerste sessie staat in het teken van kennismaken. Met elkaar en met haptotherapie. Het tarief voor deze sessie is € 55,00 (incl. btw)

Na afloop van de sessie ontvang je een factuur per mail.

Verwijzing en vergoeding

Voor haptotherapie heb je geen verwijsbrief van je huisarts nodig.

Op dit moment word ik nog niet vergoed door de zorgverzekeraars.
Afmelden

Wanneer je niet aanwezig kan zijn op de geplande afspraak, laat dit dan z.s.m. en minimaal 24 uur van te voren weten. Lukt dit niet, dan breng ik de helft van de voor jou gereserveerde tijd in rekening.

Contact

Contact

 
| bezoekadresdres

Gezondheidscentrum Best-West

Veldweg 1B

5684 NS, Best

 
E-mail
 
Telefoon

BEREIKBAARHEID

De praktijk is gemakkelijk te bereiken met de auto (o.a. vanaf de A2) , en er is voldoende parkeergelegenheid.                 Zo ook met de trein, de locatie is slechts zo'n 10 minuten lopen vanaf Station Best. 
Wanneer je het pand binnenkomt volg je route 3,  na binnenkomst links de gang in, direct rechts de trap op en dan vind je links de wachtkamer. Hier kan je plaats nemen en kom ik je ophalen op de afgesproken tijd.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg). De NFG staat garant voor de deskundigheid en betrouwbaarheid van haar zorgverleners. Zij regelt dit o.a. door middel van een beroepscode, ethische code en een klachtenreglement waar mijn praktijk aan is gehouden.